Red de Ingenieros e Ingenieras Comerciales de chile

Over deze website en Toegankelijkheid

Over deze website en Toegankelijkheid

Persoonsgegevens mogen gedeeld worden met derden zolang het verenigbaar is met het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. De gemeente Ermelo blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Sinds 23 september 2020 moeten alle overheidswebsites aan toegankelijkheidseisen voldoen zodat iedereen gebruik kan maken van de online informatie. Overheidsinstanties moeten een toegankelijkheidsverklaring publiceren voor iedere website waarvoor zij verantwoordelijk zijn. In de verklaring staat in hoeverre de website al aan de eisen voldoet en welke maatregelen de instantie neemt om toegankelijkheid te borgen, inclusief planning.

  • Op deze website treft u links naar websites van andere organisaties.
  • Wilt u automatisch op de hoogte blijven van actuele berichten op deze website?
  • Gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, niet aan derden verstrekt of openbaar gemaakt.
  • Maar er kunnen onjuistheden en onvolledigheden op staan.
  • Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Het is belangrijk dat u zich kunt legitimeren en kunt aantonen dat de gegevens die u wilt inzien, corrigeren of verwijderen daadwerkelijk van u zijn. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien. Wilt u teksten of afbeeldingen van deze site gebruiken?

DigiD

Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan kunt u reageren via Wij stellen uw reactie zeer op prijs. De auteursrechten voor (het materiaal op) deze website berusten bij Gemeente Amersfoort. Alle auteursrechten worden nadrukkelijk voorbehouden.

Heeft u een vraag enkunt u het antwoord niet vinden op deze website? Bent u op zoek naar een pagina die op de website heeft gestaan, maar staat deze er niet meer op? Zoekt u oude informatie die ooit eerder op heeft gestaan? Bij Gemeente Amersfoort vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk.

  • Gemeente Haarlemmermeer doet er alles aan deze website actueel, volledig en correct te houden.
  • Mogelijk heeft u gelezen dat er geen meldingen zijn tegen de (ver)koper.
  • De gemeente Opmeer wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de toegankelijkheidseisen van de overheid (WCAG 2.1 op niveau AA) en ‘Besluit digitale toegankelijkheid overheid’.
  • Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.
  • In de grijze balk aan de linkerkant van het scherm kunt u in de kalender de datum aanklikken van welke dag dat u de website wilt bekijken.

Toch kan het voorkomen dat er een zwakke plek in onze beveiliging zit. Zo kunnen wij onze klanten en systemen beter beschermen. Kijk hiervoor op onze pagina 'Veiligheid systemen'. Het is onmogelijk om alle beveiligingsproblemen te voorkomen, maar gemeente Epe wil er alles aan doen om haar systemen zo veilig mogelijk te maken.

Algemene verantwoordelijkheid voor Overheid.nl

Kopieer dan het adres uit de adresbalk en plak deze in het programma waar u de RSS wilt lezen. De gemeente Noord-Beveland behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen of te wijzigen. De laatste versie is altijd op deze pagina te vinden. De illustratieve iconen op deze website zijn ontwikkeld door OpenGemeenten. Deze iconenset is vrij te gebruiken en valt onder de CC BY-SA 4.0-licentie. Hiervoor kunt u de Functionaris Gegevensbescherming benaderen.

Komt u iets tegen dat niet juist is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf http://vaishalinagar.com/2023/10/17/zymoplex-veroorzaakt-bijwerkingen-nieuws-over/ kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina.

default iconOver deze website

Klik daarvoor met de rechtermuisknop op het betreffende bestand en kies 'Doel opslaan als...' of 'Koppeling opslaan als...'. Niets uit de informatie mag zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan.

Bijvoorbeeld voor een online deelnemerslijst bij een bijeenkomsten. We gebruiken Siteimprove om informatie te verzamelen over hoe u de website gebruikt. We doen dit om zeker te weten dat de website voldoet aan de behoefte van de bezoeker.

Bijvoorbeeld als u een aankoop doet in onze webwinkel. Op onze website houden we rekening met toegankelijkheid, privacy en de bescherming van je gegevens. Zoek je iets dat in het verleden op onze website heeft gestaan? De gemeente Gennep is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet haar uiterste best deze actueel en correct te houden. Komt u desondanks toch informatie tegen die niet correct is of verouderd is, dan kunt u dat melden via Overheidssites moeten ook voldoen aan bepaalde toegankelijkheidseisen.

Voor een aantal online diensten op onze website maakt u gebruik van DigiD of eHerkenning. Mocht u een zwakke plek in één van onze systemen vinden, dan horen wij dat graag. Wij nemen dan snel maatregelen om het lek te dichten. We vinden het belangrijk dat onze websites voor iedereen toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *